Over Corsten

Het ontstaan van Corsten Bouwprojecten

Het bedrijf Corsten bouwprojecten is voorgekomen uit Corsten & Verwijst Bouw en Consultancy wat in 2012 is opgericht. Vanaf januari 2023 heeft vennoot Dhr. Verwijst zich teruggetrokken uit de onderneming en wordt de onderneming met dezelfde bevlogenheid, passie en betrokkenheid als voorheen voortgezet onder de naam; Corsten bouwprojecten.

Leerbedrijf

Corsten bouwprojecten is door Fundeon erkend als Leerbedrijf. MBO-leerlingen in de bouw krijgen bij ons de kans om hun vak in de praktijk te leren. Door middel van verschillende variƫrende stages ontwikkelen deze studenten zich tot zelfstandige vakmensen. Inzet is hierbij voor Corsten bouwprojecten minstens zo belangrijk als vakinhoudelijke kennis.

Op deze manier draagt ook Corsten bouwprojecten een steentje bij aan een krachtige leeromgeving voor leerlingen in de bouw en de aansluiting van theorie en praktijk. Corsten bouwprojecten werkt hierbij samen met Het Koning Willem 1 college uit ‘s-Hertogenbosch.

Expertisegebieden

Aanbouwingen

Indien u uw woning wenst te vergroten kan dit doorgaans door het realiseren van een aanbouw. Corsten bouwprojecten kan u hierbij vanaf schetsontwerp tot aan oplevering volledig ontzorgen. Of het nu gaat om een moderne aanbouw of juist een die naadloos aansluit op de stijl van de bestaande bebouwing, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Totaalrenovaties

Is uw woning toe aan een grondige renovatie? Dan bent u bij Corsten bouwprojecten aan het goede adres. Gedateerde woningen opwaarderen naar de hedendaagse maatstaven en voorzien van de meeste moderne voorzieningen behoort vanzelfsprekend tot een van onze expertises!

Verduurzaming

Wellicht wel het meest actuele dat momenteel speelt in de bouwwereld; het verduurzamen van uw woning. Hierin kan Corsten bouwprojecten u op verschillende gebieden van dienst zijn. Denk hierbij aan het na-isoleren van uw woning, het vervangen van oude kozijnen of het plaatsen van HR++ glas.

Geselecteerde projecten

Project aanvragen? Neem direct contact op met Michiel