Diensten

Aanbouwingen

Indien u uw woning wenst te vergroten kan dit doorgaans door het realiseren van een aanbouw. Corsten bouwprojecten kan u hierbij vanaf schetsontwerp tot aan oplevering volledig ontzorgen. Of het nu gaat om een moderne aanbouw of juist een die naadloos aansluit op de stijl van de bestaande bebouwing, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Totaalrenovaties

Is uw woning toe aan een grondige renovatie? Dan bent u bij Corsten bouwprojecten aan het goede adres. Gedateerde woningen opwaarderen naar de hedendaagse maatstaven en voorzien van de meeste moderne voorzieningen behoort vanzelfsprekend tot een van onze expertises!

Verduurzaming

Wellicht wel het meest actuele dat momenteel speelt in de bouwwereld; het verduurzamen van uw woning. Hierin kan Corsten bouwprojecten u op verschillende gebieden van dienst zijn. Denk hierbij aan het na-isoleren van uw woning, het vervangen van oude kozijnen of het plaatsen van HR++ glas.

Diensten van Corsten

Van eenvoudige onderhoudswerkzaamheden tot complexe verbouwingen, niets is te klein of te groot voor Corsten Bouwprojecten. Wij maken in samenwerking met onze vast partners de vertaalslag van uw wensen naar het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering.

Denk hierbij aan:
• bouwkundig advies
• bouwkundig ontwerpen
• constructief berekenen
• calculeren
• plannen
• vergunningstraject verzorgen
• bouwtechnische werkzaamheden
• uitstekende nazorg

Wat Corsten uniek maakt

We hebben de kennis, de ervaring en het juiste netwerk om ieder bouwproject naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers uit te voeren. In de loop der jaren hebben we een ervaren bouwteam van vakspecialisten samengesteld. Hierdoor zijn we flexibel in de uitvoering en is de kwaliteit gewaarborgd. We informeren u tussentijds over de voortgang en vragen uw input bij belangrijke beslissingen tijdens het proces. Kortom, u heeft de regie en wij nemen u alle zorgen uit handen.

Geselecteerde projecten

Project aanvragen? Neem direct contact op met Michiel